Kotisivutaivas verkkosivujen toteuttajana – näin homma hoituu.

1

Tarvekartoitus on suunnittelussa kaiken perustaTarvekartoituksessa pohdimme yhdessä mm. seuraavia asioita: sivuston tarkoitus, tavoitteet, toiminnallisuus, kohderyhmät, viestit ja laajuus (sivukartta).

2

Rakenne-ehdotus ja tarjousKartoituksen jälkeen saatte sivuston laajuuden mukaisen rakenne-ehdotuksen ja tarjouksen sivustosta sekä mahdollisista lisäpalveluista.

3

Visuaalisen ilmeen suunnitteluVisuaalinen suunnittelu alkaan kun sivuston laajuus ja pääviestit ovat selvillä. Suunnittelussa luodaan värimaailma, kuvamaailman tyyli, typografia ja haluttu mielikuva.

4

Tekninen toteutus julkaisujärjestelmäänVisuaalisen ilmeen hyväksynnän jälkeen sivusto toteutetaan verkkoon ja sisältö syötetään sivuille. Mahdolliset valokuvaukset toteutetaan ja sisältö muokataan tässä vaiheessa.

5

SEO-optimoinnilla näkyvyyttäVerkkosivujen SEO-optimoinnilla varmistetaan sivuston näkymisen hakukoneissa.

6

Teknisen toimivuuden testaus ja sivuston julkaisuSivuston toimivuus testataan eri laitteilla. Testauksen jälkeen sivusto julkaistaan.

7

Käyttökoulutus/ohjeetSaatte sivuston sisällön päivittämiseen tarvittavan koulutuksen tai selkeät video-ohjeet.

8

Sivuston jatkokehitys ja tukipalvelutTarvittaessa jatkokehittämme sivustoa toiveiden ja käyttäjäpalautteiden pohjalta sekä ylläpidämme sivujen teknistä turvallisuutta. Palvelut lisäpalveluna.

Verkkosivujen

Lisäpalvelut

Kauttamme saat myös seuraavat palvelut.

  • sisällöntuotanto: ydinviestien kiteytys ja verkkosivujen tekstit
  • valo- ja videokuvaukset
  • Google Ads -kampanjat
  • Facebook -kampanjat

Tukipalvelut

Tukipalvelut koostuvat asioista, jotka on hyvä muistaa verkkosivujen julkaisun jälkeen:

  • tietotrvapaketti